Золото чи шоколад?

Шоколад як золотий злиток 


https://m.youtube.com/watch?v=h5F7nAyuYDA




Коли ми чуємо про золоті злитки, в голові виникають асоціації, пов'язані з успіхом, забезпеченістю і багатством. Якщо ви не знаєте, що подарувати людині, у якої все є, зверніть увагу на незвичайні злитки, виконані не з золота, а з шоколаду. Цей оригінальний подарунок поєднує в собі одночасно і розкіш, і неповторний смак, він обов'язково сподобається тим, кому ви вручите. 

Шоколадне золото – ідеальний подарунок 

Шоколад золотий злиток – унікальний презент: він робить честь і пересічному любителю цього продукту, і людині, який звикла отримувати незвичайні подарунки. Хочете здивувати керівника, ділового партнера чи родича? Блиск шоколадного золота приємно засліпить його. Ексклюзивне якість, неперевершений смак і шикарна упаковка – все це шоколад у вигляді золотого злитка від відомої фірми. 

Шоколадний злиток «Конфаель» 

Шукаєте солідний подарунок? Шоколадний золотий злиток «Конфаель» — це натуральний гіркий шоколад, володіє прекрасним смаком і найніжнішим ароматом. Плитку незвичайної форми з вагою 200 г буде доречно вручити колезі або керівнику. Дівчина такий презент може не оцінити, так як для неї він здасться занадто серйозним. Єдине виключення – великі любительки оригінальних подарунків і якісного гіркого шоколаду. 

Зливки з шоколаду від «French Kiss» 

Шоколадки у формі невеликих золотих злитків були створені під керівництвом досвідчених шоколатьє з бутіка солодощів ручної роботи «French Kiss». Цукерки мають маленьку вагу – по 20 г у кожній. Упаковка виконана у вигляді злитка. Шоколад золотий злиток French Kiss має досконалий вигляд завдяки унікальному дизайнерському виконання і володіє чудовими смаковими якостями. 

«Золота колекція» від Goldkenn 

Працівники компанії постаралися на славу і просто блискуче показали зв'язок золота і шоколаду, які асоціюються у багатьох із Швейцарією. Фірма, заснована в 1980 році, об'єднала у своїй продукції основні швейцарські символи – банківську діяльність (золото) і шоколад. Не так давно Goldkenn створила вишукану лінійку шоколаду «Gold Collection». В темному або молочному шоколаді, доповненому мигдалем або фундуком, стали гармонійно поєднуватися високу якість продукції і витончений смак. Належну увагу було приділено і упаковці – вона просто ідеальна. Отже, які шоколадні злитки золота увійшли в цю лінійку? 

The Swiss Chocolate Bank 

Велика упаковка шоколаду під назвою «Швейцарський шоколадний банк» має золотистий колір і дуже зручну форму. Її комфортно тримати в руці і можна використовувати навіть, як посилку, щоб відправити подарунок поштою. В красивій коробці помістилися різні види шоколаду, що імітують форми золотих злитків. Цей варіант «золотого» шоколаду вагою 900 грам буде ідеальним корпоративним подарунком. 

The Famous Mini Goldbars – Praliné 

Серія з міні-злитків, виготовлена з праліне, упакована в картонну коробку білого кольору. Упаковка практично ідентична по виду з тієї коробкою, в якій насправді перевозиться справжнє золото. У кожному загорнутому «злитку» знаходиться дві послідовно упаковані цукерки. Вони виготовлені з праліне, яке було змішане з шоколадним молоком, добірним фундуком і мигдалем. Одна цукерка важить 20 грам. 

Gift of Gold 

Набір «Подарунок золота» оснащений красивою подарунковою коробкою, в якій були викладені в ряд по 6 штучок міні-зливки з праліне та шоколаду. Верхня панель виконана з прозорого матеріалу, що дозволяє розглянути товар до найдрібніших деталей. В якості подарунка для друзів або клієнтів підійде просто ідеально. 

The Famous Swiss Goldbar – Praliné / Black Praliné 

Продукт складається з праліне та чорного шоколаду. Вважається, що «Знаменитий швейцарський золотий злиток» є бестселером всього асортименту продукції компанії Goldkenn. Саме він прославив цю марку і зробив фірму відомої на весь світ, як виробника високоякісних шоколадних виробів. 

Золотий злиток від Goldkenn просто вражає! Це мініатюрна копія цього золотого злитка вагою 12,5 кг, який випускають швейцарські банки. Під трапецієподібної кришкою знаходиться 30 цукерок з праліне в індивідуальній обгортці. До складу продукту входять фундук, мигдаль і молочний шоколад. Є версія і з чорним шоколадом – він надає праліне темне забарвлення і злегка гіркуватий смак. Загальна маса «Знаменитого швейцарського золотого злитка» досягає 300 грам. 

Шоколад або справжнє золото? 

Якщо ви маєте чималими фінансовими засобами і хочете вразити винуватця торжества, разом з смачним шоколадом ви можете піднести йому і справжнє золото. Швейцарська фірма Valcambi випустила унікальний і незвичайний продукт – золоті злитки CombiBar. Їх основна особливість полягає у формі, яка нагадує плитку шоколаду. 

Що цікаво, продукт має вагому перевагу перед звичайними злитками золота – він легко «ламається» на часточки, кожна з яких важить не більше 1 грама. Як всю золоту плитку», так і окремі шматочки можна використовувати в якості дорогого презенту або альтернативного платіжного засобу. 

Компанія Valcambi випускає подібні оригінальні вироби не тільки золота, але й з платини, срібла і паладію. Сьогодні в золоті зливки можна вкладати гроші, а можна їх просто з'їсти. Головне – не переплутати шоколад з справжнім золотом.

Комментариев нет:

Отправить комментарий