Як поєднувати золоті прикраси?

Якщо говорити відверто, то варто зауважити, що не існує певних правил про правильне поєднання золотих прикрас. Але це зовсім не означає, що не існує неписаних, їм необхідно слідувати, щоб наповнити образ стилем і елегантністю.




Основне правило

Основне правило при носінні золотих ювелірних виробів складається з трьох елементів. Перше, що варто запам'ятати: ідея одягати на себе відразу всі золоті вироби з вашої скарбниці — ознака поганого смаку. Ви не новорічна ялинка.

Як би ви не любили золото, не зловживайте його кількістю. Візьміть за правило не носити більше трьох ювелірних прикрас. Об'єднайте в єдиному ансамблі сережки, кільце і намисто або браслет, сережки і кільце.

Якщо ви є щасливою володаркою масивного намиста, прикрашеного розсипом коштовних каменів, підберіть до нього невеликі сережки, тому що акцент повинен падати на ваше кольє.

Кільця і браслети

Багато пані володіють великою колекцією різних кілець. Тут працює все те ж правило: не надягайте більше трьох. Залиште ідею носити кілька кілець з різними каменями. Найбільш доцільно вибрати одну прикрасу з великим каменем, інші повинні відтіняти і підкреслювати її красу. Носіння кількох кілець на одному пальці допустимо в тому випадку, якщо вони мають схожий дизайн. Обручка не вимагає якогось доповнення.

Золоті браслети, в якій би техніці вони не були виконані, не варто одягати з годинником. Це не тільки незручно, але й не дуже красиво.

Поєднання срібла і золота в ювелірних виробах не вітається. Якщо вам подобаються поєднання срібного і золотого кольорів, віддавайте перевагу жовтого золота і білого або платини. 

Золоті прикраси для свята і роботи

Золоті прикраси треба як підбирати одяг: на всі випадки життя. Масивні золоті ланцюжки і браслети будуть виглядати недоречно в робочій атмосфері офісу. Але, вони будуть ідеальним вибором для будь-якого святкової або урочистої події. Якщо ви надягаєте вечірнє плаття, підкресліть красу вашої шиї елегантним намистом, а якщо на вас діловий костюм, вибирайте витончений ланцюжок з кулоном

Форму обличчя і ваш стиль також дуже важливо враховувати при виборі золотих ювелірних виробів. Перш ніж купити золоту прикрасу, уважно подивіться, чи вона справді підходить до форми особи і образу в цілому. Якщо ваше обличчя має круглу форму, відмовтеся від великих круглих елементів в районі обличчя і шиї.

Ніколи не носіть одні і ті ж ювелірні вироби довше тижня. Не важливо, що вони вам дуже подобаються. Міняйте їх, щоб виглядати завжди цікаво і привабливо.

Чоловічі прикраси

Правильно підібрані ювелірні аксесуари виконують дві функції. По-перше, вони виявляють і підсилюють красу володаря. По-друге, вони сприяють створенню необхідного іміджу, наприклад, підкреслюють його багатство і успішність.

Аксесуари для чоловіків це не стільки прикраси, стільки індикатори високого статусу в суспільстві. Стриманий дизайн підкреслює строгий стиль представників мужньої статі. .

Існує багато прикрас, які часто зустрічаються у чоловіків і вкрай рідко у жінок. Це, в першу чергу різноманітні запонки, персні і шпильки для краватки з дорогоцінних металів. Такі вироби часто купують для подарунка.

Високим попитом у покупців користуються золоті чоловічі годинники та браслети на них, брелоки із золота, прикрашені золотом визиточниці, затиски для грошей.

Але і тут потрібно не переборщити з прикрасами. Дизайнери розробили масу варіантів прикрас. Але незважаючи на цю безліч, чоловіки віддають перевагу класичним виробам без каменів і гравіювань. А якщо і вибирають з інкрустацією та камінням, то дотримуються суворого «чоловічого» стилю.

Отже, тепер ви знаєте, що і як підбирати.

Комментариев нет:

Отправить комментарий