Навіщо срібні кільця покривають родієм?


Якщо ви любитель срібла і ювелірних виробів з кристалами Сваровські, ви не могли не помітити одну тенденцію, а саме те, що багато срібні кільця відомих марок покриті родієм. Чи добре це і багато користі від такого роду покриттів?




Для початку скажемо, що таке покриття абсолютно не шкідлива, тому що родій - благородний метал, подібно сріблу і золоту. Тобто на практиці ймовірність, що ваше тіло прореагує з родієм, незначна, вона не більше, ніж реакція з сріблом або золотом.

Але давайте подивимося ще уважніше. Ви помітите різницю між срібними кільцями, доступними в наші дні і кільцями, що пропонувалися колись ювелірними магазинами. І відрізняються вони саме родієвим покриттям.

Сьогодні кільця зі срібла покривають родієм для того, щоб вони виглядали більш блискучими, більш дорогими і шикарними, в той час як в минулому, срібні ювелірні вироби не були оброблені таким чином, і саме з цієї причини вони досить темні і тьмяніють з часом.

Покриття з родію надзвичайно сприятливі для кілець з срібла. Крім того, що з чисто естетичної точки зору прикраси виглядають набагато красивіше, самі срібні кільця не темніють так, як без покриттів.

Родій за кольором схожий на срібло, але більш світлий і яскравіше блищить. Покриття з родію цілком можуть підняти ціни на срібні коштовності та помістити срібні кільця в набагато більш привабливу для клієнтів категорію ювелірних виробів. Безсумнівно, срібні кільця з покриттям з родію набагато простіше і швидше будуть звертати на себе увагу клієнтів. Ціни, за якими ви зможете продавати кільця, стануть привабливішими для трейдерів.

На практиці, багато людей відмовляються купувати ювелірні вироби зі срібла, тому що вони періодично вимагають спеціального очищення і згодом важко запобігти їх потемніння, але в наші дні це вже не є проблемою саме через практику нанесення на срібні кільця покриттів родію. Це усуває необхідність очищення срібних кілець за допомогою спеціальних мийних засобів, вони не темніють.

І якщо у вас є вибір між срібним кільцем з покриттям з родію і кільцем без такого покриття, зупиніться на тому, що має таке покриття. Причина дуже проста - родій зробить срібні прикраси набагато стійкіше до зовнішніх впливів і додасть їм більше блиску на більш тривалий час.

Комментариев нет:

Отправить комментарий