Золоті кільця


Найпоширеніші прикраси – це кільця, особливо весільні. Вони вигідно підкреслюють красу рук, зручні в носінні і не доставляють клопоту. У ювелірному магазині можна розгубитися серед величезного числа виробів. Виникає питання: «Як вибрати золоте кільце?» Хочеться не помилитися з вибором і з задоволенням. 




Якщо прикраса буде використовуватися в повсякденному житті, воно повинно бути досить широким і складатися з міцного сплаву. Тоді можливість деформації, появи подряпин буде зведена до мінімуму. Також варто звернути увагу дуте кільце чи ні. Дуте має порожнину всередині, важить менше і коштує дешевше, але і прослужить недовго.

Для молодих дівчат підійдуть тонкі кільця з витонченими візерунками і світлими камінням. Пані поважного віку можуть дозволити собі масивні вироби з великими каменями. Власницям повних форм і товстих пальців краще придбати широкі кільця, зорово витягають пальці. Для тих, хто не любить жовтий колір, можна вибрати кільце з білого золота.

Найпопулярнішими, завжди модними і улюбленими всіма прикрасами, звичайно ж, є кільця. Скоріше всього це пояснюється генетичною пам'яттю. Адже ще первісні люди носили такі прикраси на пальцях рук. Слід зазначити, що, спочатку, кільце виконувало функцію оберега, і було покликане захищати свого власника від бід, напастей і злих сил. 

Перші кільця виготовлялися з найрізноманітніших природних матеріалів, в хід йшли і ліани, і кора дерев, і смужки шкіри. Пізніше, коли людство навчилося виплавляти метал, з'явилися мідні та бронзові кільця. А ще пізніше, з виходом на арену благородних металів - золоті і срібні. У всі часи, кільце було ще і відмітним знаком. Воно показувало і підкреслювало статус людини в суспільстві.

Першими носіями кілець були чоловіки. Як правило, представники племінної верхівки - вожді, жерці, старійшини, щоб підкреслити свою значущість, прикрашали пальці рук золотими кільцями. Пізніше, мода на прикраси поширилася також і на прекрасну половину людства. З тих пір і до сьогоднішнього дня, модниці всіх часів і народів, із задоволенням демонструють світові свої найрізноманітніші кільця. 

Купити золоте кільце, в наші дні, досить просто. Особливо приємно те, що зробити це тепер можна навіть не виходячи з дому — в інтернеті. Прекрасні і завжди актуальні золоті кільця з діамантами, які так і просяться порадувати собою своїх нових власників. Іскристі багатоцвіттям персні з кольоровими каменями, здатні розфарбувати світ в яскраві фарби. Ніжні, немов виткані з піни морської, кільця з перлами , які нагадують вам про спекотному літі на березі моря. 

Оригінальні, виконані в одній з технік давньоруських ювелірів, кільця з емаллю, в наші дні, знову стали популярними. Золоті кільця, виконані з одного або декількох благородних металів, без вставок, прикрашені філігранним мереживом візерункових хитросплетінь. 

Романтичні кільця-сердечка, які так приємно подарувати коханій людині на день Святого Валентина. Нарешті, унікальні кільця - ексклюзив, придбавши які, ви можете бути впевнені, що другого такого прикраси ніколи не зустрінете. Купити золоте кільце на нашому сайті легко і просто, а ще - цікаво і приємно. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий